Et dans la même rubrique

Luchtgekoelde motoren en veel meer ...

27 janvier 2012   

De TACOT CLUB CALAISIEN organiseert deze beurs sinds 1994 in AUDRUICQ.

Deze sympathieke beurs is dicht bij Groot-Brittannië gelegen, en op zo’n 30 minuten rijden van de Belgische kust. Het is een trefpunt voor verschillende nationaliteiten en dat merk je wanneer je hier tussen de verschillende stands rondloopt.

Dit jaar verwelkomt de tentoonstelling meer dan 60 exposanten, waaronder professionelen, amateurs en verschillende clubs.

De bezoekers zullen er met plezier talrijke auto- of motor-onderdelen ontdekken, en nog veel meer andere interessante zaken betreffende hun verzamelingen ! (Zoals documentatie voor oude auto’s en motoren, landbouw-voertuigen en -werktuigen, miniaturen en antiek speelgoed, antieke reclameborden en Automobilia...)

Het thema van deze tentoonstelling is dit jaar erg origineel en gebaseerd op de luchtgekoelde mechanica. De bezoeker zal hier zeker bezienswaardigheden aantreffen over verdwenen automerken, zoals PANHARD en TRABANT, maar ook CITROEN, VOLKSWAGEN, NSU of PORSCHE.

De fans krijgen ook de mogelijkheid om de motor van een 12 cylinder PANHARD te horen, of om een NIMBUS motorfiets te bewonderen.

 19° Bourse d’échange du TACOT CLUB CALAISIEN
 Zondag 26 februari 2012 van 09h tot 17h30
 Salle polyvalente d’Audruicq, route d’Ardes.
 De beurs is toegankelijk via de A16 (afrit 50) of de A26 (afrit 2)
 Toegang : 3€ voor de meer dan 16-jarigen.

Qui êtes-vous ?
Ajoutez votre commentaire ici

Ce champ accepte les raccourcis SPIP {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> et le code HTML <q> <del> <ins>. Pour créer des paragraphes, laissez simplement des lignes vides.