BOUCLES de CHARLEROI - regularity op 9 oktober !

Bob d’Automag    2021-09-27 15:09:39   

LES BOUCLES DE CHARLEROI is een evenement van hetzelfde type als de RAC de PAIR of de BELGIAN WESTHOEK CLASSIC, TRIMARD CLASSIC, RONDE DOOR VLAANDEREN… wie kan deelnemen ? IEDEREEN !


De 15de editie van de regularity rally "BOUCLES de CHARLEROI" is over een tiental dagen !! Na een jaar afwezigheid om Covid redenen komt dit verdienstelijk evenement weer helemaal terug.
Inderdaad, deze 15e editie staat open voor een breder publiek van rallyliefhebbers, de "Marathon-regularity" wordt georganiseerd onder auspiciën van de ASAF (Association Sportive Automobile Francophone) die veel dingen verandert :
  de Marathon-Regularity is een evenement dat over meerdere dagen kan plaatsvinden met een gemiddeld snelheid van minder dan 50km/U.
  een BEHVA rallypass is niet meer nodig
  de FIVA-kaart voor de auto is niet langer essentiel
  en ook als je geen oldtimer hebt, kun je meedoen

LES BOUCLES DE CHARLEROI is een evenement van hetzelfde type als de RAC de PAIR of de BELGIAN WESTHOEK CLASSIC, TRIMARD CLASSIC, RONDE DOOR VLAANDERENwie kan deelnemen ? IEDEREEN !
 houders van een Type-L VAS / ASAF-licentie (€ 30 / jaar)
 heb je geen vergunning ? U kunt een 1-daagse licentie kopen voor € 15 !

Een roadbook getraceerd in de regio RALLYE BIANCHI, regio Dinant, rond Philippeville om via de Molignée-vallei terug te keren naar Ham-sur-Heure (plaats van aankomst en vertrek)

KEUZE UIT 2 CATEGORIEN :
 “Classic” : voor regelmatigheidsliefhebbers met gemiddelden van 49,9km/u en een parcours van 280km.
“Découverte” : gereserveerd voor bemanningen die regularity willen ontdekken met een gemiddelde van 45km/u. Een stopwatch en een teller zijn voldoende.

VOOR EEN PRIJS VAN 150 € neemt u deel aan een rally met talrijke bemande tijdcontroles, gegarandeerd plezier voor zowel de piloot als de co-piloot met 2 nachtlussen. Het plezier van het rijden op goede wegen heeft prioriteit gekregen boven de geest van navigatie.

Vertrek- en aankomstparken :
Château Communal, Chemin d’Oultre Heure, 6120 Ham/s/Heure

Timing :

• 12h45 : administratieve contrôle
• 13h00-15h00 : technische contrôle

14h00 : Optionele theoriesessie voor categorie “découverte”

• 15h30 : start van auto n°1

• 19h00-21h00 : REGROUP

• 23h30 : aankomst van auto n°1 te Ham/S/Heure.

INFOS & INSCHRIJVINGEN :
Website : www.bouclesdecharleroi.be
TELEFOON : 0495/57.60.64 ou +32 (0)475/26.93.73

Un message, un commentaire ?

Qui êtes-vous ?
Ajoutez votre commentaire ici

Ce champ accepte les raccourcis SPIP {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> et le code HTML <q> <del> <ins>. Pour créer des paragraphes, laissez simplement des lignes vides.