Et dans la même rubrique

AUDRUICQ, ruilbeurs in Calais ! (22 februari 2015)

3 février 2015   

Al 22 jaar lang staat de beurs van Audruicq (Nord-Pas de Calais) aan de top voor wat betreft oude voertuigen.


Motor en motoren !...

Hebt u de bandendruk nagekeken, de batterij en het oliepijl ?... Dan is uw oldtimer klaar om uit te rijden van zodra de mooie dagen er aankomen. Alleen ontbreekt misschien nog het een of ander onderdeel ? In dat geval wordt het dan zoeken op internet of via vrienden ? Misschien ook wel blindelings opbieden of bij een eerder aangename discussie ? Wie weet.

Al 20 jaar lang staat de beurs van Audruicq (Nord-Pas de Calais) aan de top voor wat betreft oude voertuigen. In een overdekte ruimte van wel 2000M2 stellen 75 deelnemers en clubs, waarvan enkelen uit België en uit Engeland komen, de meest variabele stukken of bijhorigheden tentoon. Dat kan gaan van een gewone wieldop tot het meest geraffineerde verwarmings-, of zelfs radio-onderdeel. Ofwel om een onderdeel voor het ontstekingsmechanisme, van de carburator of gewoon de Michelin autogids, of een oude catalogus. Misschien gaat het om een gelakte autoplaat of ligt daar voor het rapen de zo gezochte miniatuur. Daar bovenop hebt u de mogelijkheid tot contact met zoveel andere sympathieke deelnemers.

Op weg naar 2015.

De deelnemende clubs zullen ter plaatse hun ritten-kalender kenbaar maken. Voor wat betreft de organisator van deze beurs, de TACOT CLUB CALAISIEN, start dit seizoen op 10 mei met de cyclo-motoren, gevolgd door de Audruicq-rally op 24 en 25/5 en de vooroorlogse rally op 20 en 21 juni, waarna de “2 Caps” op 23 augustus en tenslotte de opvang van onze Britse vrienden op 20 september.

Dus, snel beslissen en allen daarheen !

TACOT CLUB CALAISIEN

TCC, 127 rue Général Leclerc, 62370 Audruicq, T. 06 70 01 34 24

Neem vanaf de Belgische kust de uitrit 50 op de A16, of indien u uit de richting Arras komt, de uitrit 2 op de A26. De ‘salle polyvalente’ van Audruicq is gelegen op de avenue de Nortkerque (GPS).

  • Zondag 22 FEBRUARI 2015
  • De beurs is open van 9 tot 17.30 u
  • de toegangsprijs bedraagt 3,-€ (gratis voor de -16 jarigen).
  • Snelle drank- en eetgelegenheid is ter plaatse voorzien.
  • Contact : Tel 0033 (0)6 0725 99 51
  • Email : laboursedaudruicq@gmail.com
Qui êtes-vous ?
Ajoutez votre commentaire ici

Ce champ accepte les raccourcis SPIP {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> et le code HTML <q> <del> <ins>. Pour créer des paragraphes, laissez simplement des lignes vides.